Pro uživatele Janana

Pro uživatele Janana

Anotace: Pár veršů pro výraz díků

Život na spadnutí dříve byl,
zázrak že jsem tehdy ještě žil.

Myšlenky o skončení často byly,
naděje mi už skoro nezbyly.

Děkuji však jednomu člověku,
co podal mi pomocnou ruku.

Proto píšu tuto veřejnou zprávu,
že tento člověk je anděl po právu,

že je to mé slunce zlaté,
moje láska ovšem také.

Tolik bolesti měl jsem v sobě,
za vyléčení vděčím jen Tobě.

Smazalas vše špatné v srdci mém,
jsem rád součást v životě Tvém.

Děkuji že jsi úžasná Janí,
Miluji tě navždy má paní!
Autor Tomama, 28.10.2007
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Janana, meganek, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí