už se mi nechce jít dál.

už se mi nechce jít dál.

Anotace: manželky a milenky,věčný a nerovný boj...

Nemohla jsem už mít chvilky ani být součásti života tvého
a tak odplouvám do vzdálených hlubin života jiného.
Až se ponoříš kdekoliv ,do vany ,do moře i do rybníčku
pocítíš jak omývám tvé tělo a hladím po líčku
Budu hodovat na tvých rtech
Budu ti šeptat už jen ve snech,
šeptat neživými rty na tvém oušku: loupežníčku,
šušušu Matúšu..., a miluju tě námořníčku.....
Odplul jsi mi,vybral sis manželku.
Kdo si zvolí mne nebohou milenku ?
Chci se už rozplynout smrti v náručí.
Však v lásce se milenka nikdy nepoučí.
Vím,že život můj se s tím tvým neslučí.
Bylo to svědomí? Kdo ti to poručil?
Rozžhavil jsi můj život doběla,zahřál můj svět něhou i laskavostí
pod modrou hladinou jsem zažila souznění s tebou do sytosti .
Teď už nehřeju a dohořívám jako svíce
naposledy ti zašeptám - miluji tě,lásko moje,
co mohu více...
Autor lupínek, 28.10.2007
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Aniba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí