Lásko, jsem tu!

Lásko, jsem tu!

Anotace: achjo....láska je plná smutku a radosti....touhy a bolesti....

Vítej na lodi do neznáma
co obeplouvá celý svět.
Je to ta tajuplná dáma
co nosí rudý růže květ.

Přístavů tisíce navštívila,
kde krásných chlapců miliony.
Však na Tvém molu zakotvila
a naplnila hudbou ampliony.

Do každého kouta vykřičet chce
co potápí ji ke dnu stále.
Co trhá plachty a co nechce
oceánem bloudit neustále...

Tak prosím přijď, čekám Tě,
povol plachty a zvedni kotvy,
vem mé ruce do své dlaně
a zavolej: ,,Lásko jsem tu!" do tmy.
Autor Suzan, 28.10.2007
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí