NECHAPU

NECHAPU

Anotace: nevim proc nejsem nikokmu dost dobra...copak všem určitě zaleží jen na kráse fyzicky???¨komentare??

nechce se mi žít
vždyt nejni pro koho
nechce se mi smát
vždyt je konec..a hotovo
nechce se mi spát
v duši prázdo mám
nechce se mi bdít
ted prostor dám myšlenkám

byla jsem fajn..
byla jsem kouzelná
byla jsem tvá
a nebyla samotná

proč jen tak špatná
tak špatná prý jsem
na pohled asi
nebyls jen sen...

nehledej krasu ta srdce nema,hledej srdcekrása prijde sama..

jo tohle asi neznáš
snad nevidiš srdcem
chci trochu lásky
a ty nejsi z toho zdrcen

(evidentne)
Autor BlackAngel, 28.10.2007
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, prostě Zuzana, Kuttisek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

evidentně v tom něco je, někde se to skrývá, chce to ven, ale zatím nic.

17.11.2007 19:09:00 | prostě Zuzana

Není všechno zlato co se třpytí... Krásná tvář může skrývat proradné srdce... A naopak. Nezoufej!

28.10.2007 21:43:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí