Opilá, ale jen pro Tebe

Opilá, ale jen pro Tebe

Anotace: ...jinak totiž nepiju.

Chtěla bych se opít,
ale jen s Tebou,
lásko moje !

Zvu Tě tam,
kde je to moje.

Trhám závěsy,
co mě dusí,
odkrývám
svou bludnou duši.

Až na dřeň se svlékám.
Před Tebou směšná,
klidně hloupá,
na slovo milé podivně skoupá.

Bláhová,
holka taková,
co se rozdá hbitě,
svobodná jak ve smrti,
čistá jako dítě,
bez make-upu na pleti
- ta, co nezradí Tě.
Autor spare, 29.10.2007
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: Janul-ka, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svobodná jak ve smrti,
čistá jako dítě - hmmm 1*

30.10.2007 15:56:00 | cevert

hezkáááááá...

29.10.2007 16:43:00 | Janul-ka

Moc pěkně se povedla, líbí se mi.

29.10.2007 11:07:00 | Psavec

:-)

29.10.2007 08:39:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí