Pomalu usínám

Pomalu usínám

Anotace: :-)

Pomalu usínám,
a do tmy jméno šeptávám.

To jméno jedné dívce patří,
najdete ho i v kalendáři.

Je jedno z nejhezčích,
vždy když na její fotku pohlédnu, mé oči se hned rozbrečí.

Chybí mi každý večer,
v bezesné noci,
kdy smutkem po ní tesknu - prostě není mi pomoci.

Jediné co mě utěší,
když zavřu oči,
představím si ji vedle sebe.
Kdyť víš Luci, že miluji jen tebe.

Nejde o ty slova stejně vím,
že mě Miluješ a já tebe,
nikdy mě neztratíš protože nevěřím v sebe,
ale v nás.
V nás dva,
že ať se stane cokoli,
stejně můj a tvůj sen nám napoví.
Společně životem poplujem,
až ho celý proplujem,
oba dva se vzájemně s celého srdce Milujem.
V to věřím a doufám...
Nejen ve snech tohle slýchám a vídám...
Věřím v to jak v to, že jen pro tebe dýchám...
Autor Li_on, 29.10.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí