Nic neříkat ..

Nic neříkat ..

Anotace: Miluji ..

Musím tu sedět,
Mlčet,
Nic neříkat.

Nevyjadřovat se,
Ač já bych ráda něco řekla.

Nejde jen říct ..

„Nemám na Tebe čas, ukončíme to ..“

Ty slova zabolely.
Nedíval ses na mě .
Zajímaly Tě více hvězdy,
Než já ..

Nevyčítám Ti nic..
Jelikož musím mlčet.
Nevyjadřovat se.

Pche ..

Tak dobře,
Budu mlčet.







Tebe vážně nezajímá,
Že to chci vrátit ?!

Mohli jsme najít společná řešení,
Nechtěl´s.

Nutit Tě nebudu.

Jen ..

Možná, žes udělal chybu.
Ukaž mi na někoho, kdo
Bude ty tvoje zlozvyky
Tolerovat ??

Já vím,
Co mi řekneš.

„Takových holek je ..“

Děsně ty slova potěší.

Pořád Tě miluji,
Ale tak proč nejsi u mě ??

Odjel´s ..

Zase zpátky ..
Tam, kde Ti je dobře.
Nač být tady s někým koho´s miloval ??

Odjel´s ..

Ale semnou tu stále jsi ..
V srdci Tě mám,
Napořád ..

Pche ..

Jako bych Tě slyšela říkat

„Budou zase jiní.“

Jenže na co mi jsou jiní,
Když miluji Tebe ??
Autor Pauline Toywelová, 29.10.2007
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, CHoKoLaTeKiss, Kuttisek, niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

holka, ty mi mluvíš z duše...

09.03.2008 21:45:00 | CHoKoLaTeKiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí