Pro Marečka

Pro Marečka

Anotace: pro kamaráda

Rozhozené slzy po dlažbě
rozptýlené kapky krve prolité...

Udusané pod kopyty dávných rivalů
nebo smyté nadějemi dávných mudrců ?

Zatracen procházíš věky věků
zoufale se noříš do hlubin
kdy Tě prudké světlo oslepí...

Až sklouzneš po dlažbě
kam ulpěla její slza
její kapka krve
prolitá jenom pro Tebe

Pak zajdi ke květinářce
pro hrst žlutých kosatců
a rozhoď je po mokré dlažbě...
Autor lamiela, 29.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí