Účet srdeční

Účet srdeční

Anotace: Každý balón jednou splaskne, nafoukne se a pak praskne.

Mám strach z každé vteřiny
v podivné spleti dnů a nocí.

Každý krok
je chůzí po břitvě
a nohy bez krve se plouží travou
uprostřed prázdnoty.

Prázdnota jde nemoudře
neboť nepodělí spravedlivě.

Tak se dnes loučím lásky mé
je jedno
jestli pobudu ještě chvíli mezi vámi
oddělen slídou bezvýznamných slov
která v noční síti osamělých
vám nudu zaháněla.
Autor Jan Urban, 29.10.2007
Přečteno 429x
Tipy 9
Poslední tipující: simsa, Lota, pavlis, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že špatně sečteno...třebaže úžasně napsáno...

13.11.2007 19:07:00 | Lota

Máš , mě blízký styl psaní,
musí se číst s rozvahou a pochopíš hloubku...

04.11.2007 07:38:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí