Malé vyznání

Malé vyznání

Anotace: Pro mého přítele :)

Myslím na tebe dnem i nocí,
asi jsem v tvé moci.

Cítím, jak mi srdce bije,
jak svět kolem mě žije,
a přitom se čas zastavuje,
když se náš pohled spojuje,

při vzájemném dotyku,

při nejněžnějším polibku.

Chtěla bych tě pořád sledovat,
nedokážu odolat
a ani překonat
nutkání a chuť tě milovat.
Autor Markul, 29.10.2007
Přečteno 691x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí