Kudy...kam

Kudy...kam

Anotace: i nu....pořád nic lepšího...

Tři vajgly leží v popelníku,
já vzpomínám na tu vzpomínku,
že ty byl můj
a za tím si budu stát...stůj co stůj.
Mám tě moc ráda to víš sám,
ale taky dobře víš,
že ráda se ti odevzdám.
Proč nemůžu vedle tebe sedět,tak jako teď ona...
Mezi námi je prostě moc velká clona...
To že žárlím nechci už skrývat
a dál budu jen tak na vás zírat.
Už nechci se trápit dál...
Jen mi prosím řekni kudy??...Kam??
Autor Janica, 29.10.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí