Podzimní nevěra

Podzimní nevěra

Anotace: ...

Sbírka: Kdysi dávno

Jak šumění moře zní,

když listím procházím.

Jak křídla motýlů vypadá,

to listí, když opadá.

Stromy svá nahá těla,

napospas zimě odhalila.

A lidé ztrácí se v mlze,

já ve svých myšlenkách ztracená.

A ptám se sebe sama drze.

Proč sem ti nevěrná?

Zatím jen v mé hlavě,

ta nevěra přebývá,

a se mnou si hravě

stále dokola pohrává.

Bojím se toho,

(nebo snad ne?)

že se jednou z té hlavy dostane...
Autor Polárka, 29.10.2007
Přečteno 470x
Tipy 10
Poslední tipující: Marfuša, atty, xavian, Psavec, Bíša, mamina
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heeeeezká. To tu ještě nebylo.!!!

16.06.2008 08:09:00 | Marfuša

hmm... moc pěkně napsaná

29.10.2007 19:31:00 | atty

Zahráváš si s ohněm.

29.10.2007 19:09:00 | Psavec

Krásné "nevěrné" verše...

29.10.2007 19:03:00 | Bíša

:-) moc hezky se mi to četlo

29.10.2007 19:01:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí