Přišla ke mě láska..

Přišla ke mě láska..

Anotace: Báseň napsaná v záchvatu zamilovanosti..

Přišla ke mně láska
Potají a znenadání
Já věčný cynik
Jsem poražen! Jsem ztracen!

Před rokem Afrodita –
Bohyně, co pro mě není k mání
A dnes?
Měl jsem ji jen pro sebe
Chvíle, ale tak krásná
Že olověná obloha získala jas letních hvězd

A Cassanova ve mně
Když dívá se do jejích očí
Tiše a šťasten mění se v Romea
Autor Asinar van Martinaq, 29.10.2007
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, journeyman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí