Neni to pryč

Neni to pryč

Anotace: A pokud ano, tak fakt nikdy nezapomenu

Nevěřim,
že je to překonaný.
Vzduch se stále hemží kyslíkem
a moře je pořád stejně slaný.

Tvý polibky jsou trvanlivý
jak bysta Klementa Gottwalda,
jen ta kytka k maturitě malinko uvadla.

Z tvým doteků mám závratě
jako Bém při výstupu na Everest,
spánky mi buší "o sto šest".

Nemůže to bejt překonaný,
ta nejstarší cikánka
ti to přečte v dlani.

Vykašli se na pravidla,
na strach,
vášeň ještě nevystydla,
nemysli hned na krach.

Zapomeň na čas,
co přetekl mezi prsty,
jak plážovej písek,
prosmýknul se jak hladkej úhoř v potoce,
pohladil tě jak štístko pampelišky,
uhladil myšlenky jak oblázky,
srdce nechal ztvrdnout do betonu.
Neni to překonaný,
nevěř tomu.
Autor Květa, 29.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Dračičák, lupínek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pises krasne

22.12.2007 18:59:00 | janewe

je nádherná...

22.12.2007 18:41:00 | Dračičák

Neumím přesně vyjádřit slovy,co cítím při čtení těch veršů,ale mám potřebu napsat,že to cítím intenzivně!Dík za ten krásný moment!

30.10.2007 14:43:00 | lupínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí