Útěk

Útěk

Anotace: není to se mnou jednoduchý...

Včera jsem měla pocit, jako by se mi hroutil svět
Včera jsem měla pocit, jako by mi uvadal ten nejvzácnější květ...
Včera jsem se tolik bála a strach nepřecházel
Najednou jako by impulz mému srdci scházel...

Včera jsem si uvědomila, jak moc se bojím být šťastná
Jak nevědomky směřuju k tomu, být hodně nešťastná...
Včera jsem si uvědomila, že se z nějakého důvodu snažím nám oběma moc ublížit
Nedokážu Ti to vysvětlit...

Potřebuju Tvou pomoc, potřebuju Tvou jistotu
Tvou jistotu a světlo temnotou
Orientaci mezi slepotou...
Potřebuju Tvojí lásku, i tu první a poslední vrásku
Potřebuju Tvojí lásku a hlavně, potřebuju Tebe
Protože jinak ztratím i samu sebe.

Za tu dobu, co jsme spolu, jsi mou nedílnou součástí
Jsi světlem v nočních ulicích
Jsi hvězdou na cestu zářící
Znamenáš pro mě vše, co potřebné je k životu...
Miluju Tě
Autor forget-me-not, 30.10.2007
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Milásek, Michael František
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádherný a z hlobi srdce. Víc k tomu snad ani nejde dodat...

30.10.2007 20:33:00 | Michael František

proč mám pocit,že tu někdo píše věci na který moc myslím..akorat je teda nedam dohormady do básničky..je fakt very nice beutiful:)

30.10.2007 20:28:00 | Monei

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí