Poslední a společné

Poslední a společné

Anotace: ...snad už naposledy pro tu dívku...

Těch pár vrásek na tvé staré tváři,
už nic nezabrání stárnutí,
spolu prošli jsme zemí, kde vládli lháři,
teď na nás už jen čeká společné usnutí.

Jeden z posledních polibků,
na tvoji tvář odvážím se dát,
půjdeme společně do nekonečných věků,
až teď, poprvé s tebou nechce se mi smát.

Proklínám prvý tento svět,
kdy slunce zažehlo nov,
nezbyl ani z růží poslední květ,
usínáme bez jediných společných slov.

Snad jen sbohem lásko má,
ty nekončící kráso dnešních dnů,
sbohem ty krásná, proradná,
poslední z našich společných skutků,
buď usnutí…

Poslední a společné…
Autor Láďa, 30.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí