carevič..

carevič..

Anotace: věnováno careviči .

A najednou mi chybí
ta chut v ůstech
- kouř cigaret
župan v něm carevič
a touha bořit svět.

A milovat se celou
noc,
klouzat po tvém těle,
horkem těla odkrytá
v nich přebývaj
andělé.
Autor Liduška, 30.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí