Vocelový Srdce:

Vocelový Srdce:

Anotace: ..no coment...je to sice psaný nespisovnou češtinou...ale tak nějak mi přišlo že se to sem hodilo....

Ocelovým drátem je mý srdce vomotaný.
Sílou lásky…rozdrcený.

Tisíce střepů válí se kolem.
Poletujou si v klidu mým tělem.

Úlomky a střepiny probodávaj mý tělo.
Něco se v něm zlomilo.

Zpívám ,vyřvávám smutek.
Poslední dotek tvý lásky zmatek.

Pláču slzy skleněný.
Měsíčním vláknem pletený.

Ty si ten ,kdo za všechno může!
Ty si ten ,kdo všechno změnit může!
Takže nuže?
Autor Yukki, 30.10.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí