Obejmout a políbit

Obejmout a políbit

Anotace: ..

Chci ji obejmout a políbit,
chci se jí se vším zalíbit.
Miluji ji a ne málo,
dám jí vše, jen aby to se mnou za to stálo.
Její políbení,
vždy svět mi změní.
Je mi po té šťastněji,
protože mám právě ji!
Ona je mou vášní,
miluji,je to zvláštní?
Není! Je to ta pravá,
co životu smysl dává!
Tobě patří celé srdce mé,
být s Tebou je vždy nádherné!
Autor Dindane, 30.10.2007
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Perník, weriskaa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezka pravdivá...;)

11.12.2007 14:22:00 | Perník

jj pěkné

31.10.2007 18:37:00 | weriskaa

Krásné vyznání...

30.10.2007 21:18:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí