Mluvíš

Mluvíš

Anotace: Proč taky někdy neposloucháš, proč někdy své myšlenky nepropůjčíš mým, proč se na mě tak zvláštně koukáš, když ti říkám, že tomu nerozumím?

Mluvíš a já poslouchám
Mluvíš a já Ti naslouchám
Mluvíš a zapomínáš souvislosti
Jako blázen, který ztrácí kontakt s minulostí
Mluvíš a při tom vnímáš jenom sebe
V mých očích vidíš věrný obraz Tebe...
Mluvíš a já hltám každé další slovo, které odchází z Tvých úst
Jako by bylo tím posledním, co v životě uslyším...
Mluvíš a zapomínáš na ostatní
Najednou jako by nebylo My, ale už jen Ty!
Autor forget-me-not, 30.10.2007
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: face to face, David.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí