Asi o lásce nebo co

Asi o lásce nebo co

Anotace: seděl jsem na balkoně vím že jsou to žvásty ale chtělo se mi psát prostě to na mě působilo moc krásně...

Slunce zalévá nebe červenou barvou
Dvě vlaštovky si jen tak poletují
tam v dálce jsou kopce prohýbající se pod tíhou stromů
tam někde rodí se láska
láska k lidem
láska k přírodě
láska k životu
Pojďme se projít nebem bez plotu
objímat mráčky
pozorovat ptáčky
a za touživého smýšlení
doufat v nové stvoření
Autor Sebastian_13, 01.06.2005
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí