Ty

Ty

Anotace: Nejjasnější anděli ;-)

Jsi pro mě andělem
s nejjasnější svatozáří,
nejkrásnějším tělem
a ještě hezčí tváří.

Miluji Tě,
toť pravá věta.
Chci Tě,
má záhado světa.

Anděl krásný,
nekrásnější.
Člověk milý,
nejmilejší.

Pro Tebe dýchám,
Ty můj jediný,
milá slůvka slýchám
nejjasnější anděli.

Doufám, že jen se mnou zůstaneš,
s ďáblem malým.
Sladkou odměnu dostaneš,
s úsvitem ranním.
Autor Wyrda, 31.10.2007
Přečteno 612x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí