Přestaň!!!

Přestaň!!!

Anotace: chjo asik to ani není básnička jen mám takové pocity :( doma je zle a nevím co se děje ....

Je to pár minut,

vystupovala jsem z auta

Hlídáš mě ...¨

už dlouho, já vím

a moc se trápím

Nedělám zle, nic špatného,

nelžu, nekřivdím, nepodvádím

velký souboj v sobě svádím ...

Tvá nedůvěra mě jednou zničí

je mi z toho žití zle

Hlídáš mě...
¨
To se nedá

pořád říkáš to se poddá

Nezvládáš? já už také ne

přestaň nebo nás to zabije...
Autor juddy, 31.10.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí