Z tebe

Z tebe

Anotace: ...pro tebe a pro to, co se může stát

Sbírka: Láskou svou...

Vedra touhy
zamrzají v slzách,
do páry vzdechů
zapadá slunce.

V temnotě duše
zrcadlí se jiskra,
co od křesadla upadla,
a žije natruc.

Její zlatavý odlesk
studí až pálí,
od mysli přes duši k srdci
zatíná skřípavě drápy.

Vyčítavá vzpomínka
z mračen skutků vyplave
a ďábel v ní
žije navždy.

Poslední sedmikráska
žije v hříchu.
A vykoupení?
To spálila lítá saň,
co zrodila se, zbláznila se
Z TEBE!
Autor Erion Fate, 31.10.2007
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: Inies, Venessa, Daviran, Bůchví..., Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajímavé myšlenky.. co mohlo by se stát horšího? jde to vůbec?

06.11.2007 11:55:00 | Inies

tvoje díla jsou prostě skvělý=) pises fakt dobre=)

05.11.2007 20:01:00 | Venessa

Poslední sedmikráska žije v hříchu... dobrý!

31.10.2007 20:35:00 | Bůchví...

Krásné poetické obraty...

31.10.2007 19:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí