Jen ty a já

Jen ty a já

Anotace: sakra

Mrzí mě co se stalo,
ale pro Tebe je to málo.
Pohár hořkosti a utrpení jsem už vypila
a myslela jsem, že srdíčko Tvé jsem zpátky dobyla.
Chtěla bych vrátit čas
a být bezstarostlivá zas.
Stalo se už dávno,ale
ty dáváš na jevo,
že lásce naší není přáno.
Prosím Tě, co se děje,
přemýšlím kam ten náš vztah jenom spěje???¨
šanci jsem si dali před pár měsíci,
teď v hlavě mám myšlenkovou směsici.
Myslíš, že dokážes milovat,
nebo chceš dál jen slibovat?
Co nemůžeš dát, nedávej
když potřeba je, ruku svou podávej.
Tohle všechno jednou pochopíš,
jen já vím, že Ty smíš.
Otevři své srdce lásce, nenech ho v černé pásce.
Miluji Tě stále,
ale pocit tady je ...
pocit, že jdem do finále!
Autor juddy, 31.10.2007
Přečteno 377x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

holčičko, třeba to je jen pocit, a všechno může být zase dobré ...držím palečky ..:-)

07.11.2007 19:58:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí