Bez tebe s touhou

Bez tebe s touhou

Anotace: chybíš mi......

Nejsi tady,
když slunce zjemňuje mi tvář,
a jeho zář,
roste s moji touhou
listí padá
do mého klína,
čí je to vina,
že líná rána
probouzí se beze jména
Nejsi tady,
když jitro
slzy rosí
a mé tělo prosí,
ať už brzy
vezmeš si ho pod svá perutí
ležím nahá, bez hnutí
A dusím se s vědomím, ¨
že ve tvém svědomí
je černá díra
Nejsi tady,
když vášeň mi nohy, ruce svírá
co stesku ve mně
se skrývá
a shrbená víra
chtíčem podepřená,
ve mně neumírá
Autor laura3, 31.10.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí