Proč?...

Proč?...

Anotace: protože...

Ptej se co je libo
cokoliv chceš znát
Budu–li to vědět
odpověď Ti mohu dát.

Proč…
nezodpovědný se Ti zdám?
Protože…
jiný přístup k životu mám.

Proč…
pořád něco hledám?
Protože…
věci zpět na místo nedám.

Proč…
spory řeším mlčením?
Protože…
to jinak neumím.

Proč…
spoustu věcí zapomínám?
Protože…
paměť asi děravou mám.

Proč…
debatě o dětech se bráním?
Protože…
klid svůj si chráním.

Všechno tohle ,,proč“
vysvětlení si žádá.
Rád bych tedy věděl
jestli mě máš i s chybami ráda…
Autor Modrý Adept, 01.06.2005
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí