Nejkrásnější z rán

Nejkrásnější z rán

Anotace: Je to asi jediná romantická báseň, kterou jsem v záchvatu čehosi napsala, prosím hodnotit schovívavě...

Ráno probouzí mě teplý jas
- ta blahodárná slunce záře,
já hladím tvůj hebký vlas
a líbám tvé něžné tváře.

Ty otevíráš hnědé oči,
svůj pohled na mě upíráš,
celý svět se se mnou točí,
když se na mě podíváš.

Všecko všecičko bych pro tě udělal:
Do lesa bych šel a rukama kácel stromy,
na poušť bych se vypravil a z písku stavěl domy.
Pro kousíček tvojí lásky
já bych v dešti v bouři venku stál
a jen o to, že tě ztratím, lásko, bych se bál.

A tohle všechno ty teď víš,
mé oči ti to pověděli,
ty za slzy se nestydíš
- v tu chvíli jsme si rozumněli...

Nic nezničí lásku naši:
Kdyby peklo začalo a kameny z nebe padaly,
nastalo temno a mrtví z hrobů vstávali.
Toho my se nebojíme
a s čistým srdcem můžem říct,
že milovat se budem o to víc.

Po vlasech jsme se hladili,
rty pomalu se dotknuly,
my dlouho jsme se mazlili,
až naše těla splynuly...
Autor major.siorak, 01.11.2007
Přečteno 484x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, vox animi, takova, Nút, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paaani majore to koukam..je to nadherny fakt moc se mi to libi!!:)

15.04.2008 14:31:00 | vox animi

teda tak tohle bych do tebe nikdy neřekla je to mazec;)

16.11.2007 23:07:00 | Hagiela

jestli je tohle jediná romantická tak pokračuj prosím.. je nádherná :o))

01.11.2007 17:24:00 | Nút

:)

01.11.2007 16:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Pravda pravdoucí...jediná romantická...a teď mi pověz komu je, drahá sestřičko?

01.11.2007 16:01:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí