Mít svůj sen

Mít svůj sen

Anotace: ...tohle jsem napsala kdysi dávno,tak to teď opráším:-)

Dívám se z okna ven
a svět mám jako na dlani,
v hlavě mám svůj sen
a v srdci stýskání.

Sen o putování za světem,
do dalekých ledových končin
a do zemí za teplem.
Sama nevím,v které z nich skončím...

Utíkám před láskou.
Mám z ní strach...
S nadějí a nadsázkou
unikám jí na cestách...
Autor Písklátko, 01.11.2007
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: dreamer., xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utíkám před láskou... no, někdy je to to nejrozumnější řešení. Chápu tě.

15.04.2009 19:39:00 | dreamer.

ta prvni čast se mi libi...

01.11.2007 19:14:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí