Stále Tě mám rád

Stále Tě mám rád

Anotace: čas se bude snažit vám život zevšednět. nedopusťte to..... - j.c.ben -

.

proč ty spíš a já tu bdím
proč když bdíš já vedle spím
proč jsme líní spolu mluvit
proč se ve dvou doma nudit
proč nemáš čas když já mám právě
proč nemáš chuť si sednout v trávě
proč je ve mně bouře citů
proč cítím se jak v prázdném bytu
proč jeden má rád víc než druhý
proč narůstají citům dluhy
proč bojíme se vlastních činů
proč jeden v druhém hledá vinu
proč jsme hot a druhý čehý
proč po létech jsme tací nevím

proč? proč?? proč?!

naše děti-naše štěstí
láska trním si cestu klestí
čas je lhář i když je němý
jeho vliv jen činy zmnění
zas mějme žízeň po životě
chci po tvém boku příst jak kotě
ať jdou všechny strasti stranou
ať nezmeškáme chvíli pravou
jsme si blíž než sama víš
podej mi ruku pochopíš
naco strádat když jsme spolu
život běží navrch, dolů
teď jsme právě někde mezi
a pouze na nás záleží
kam náš život poběží
tak se dejme správným směrem
spolu po dvou schody berem
plamínky nám v očích svítí
zas běžíš cestou plnou kvítí
vzpomínáš? jak před lety-
famfáry a trumpety
svědkové a družičky-
ty nevinné tvářičky
jak dnes slyším zas a znova
kdosi říkal tahle slova:
v časech dobrých, v časech zlých...
dokud smrt nás nerozdělí...
stále spolu - to jsme chtěli!

blázínku, ty pláčeš?

proč?

.
Autor j.c., 01.06.2005
Přečteno 465x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebýti lásky, lidé by zemřeli touhou, že nemohou stát se tím, čím chtějí být. Láska přišla na svět proto, aby každý poznal výsostnost zázraku - že je právě tím, čím je.
Jiří Wolker

23.12.2006 15:51:00 | Lorelai

tahle me tak nejk zajimala, uz z toho duvodu, ze vim, ze to nemas lehke...

18.07.2006 04:34:00 | lightnight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí