Láska trochu jinak

Láska trochu jinak

Anotace: jsou různé druhy lásky a každá je jedinečná...

Jdouc po ulici zahlédla jsem Krásu.
Nu nedalo mi to a ohlédla jsem se po ní.
I ona na mě hledí a očima mi cosi nabízí.
Přijímám.
Jsme u ní.
Líbá mě na rty.
A já odpovídám.
Dotýká se mé tváře.
Hladí mě po těle.
Je něžná i vášnivá.
Dává mi znát, co je její přání.
Ochutnala jsem její lásku a ona tu mou.
Došlo pak pozdě v noci k spojení nás dvou.

Ráno se probouzím a tiše odcházím.
Stále na rtech cítím její chuť.
Ačkoliv jen krátký čas byl nám darován,
ukázala mi lásku, kterou již nikdy nepoznám.
Autor hechicera, 01.11.2007
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Plato, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi působivé

14.11.2007 19:36:00 | Plato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí