Poměnka

Poměnka

Anotace: ....

Oči máš jako poměnka,
moc ráda čtu.
Tvá něžná písmenka.

Každé Tvé,
krásné psaní,
myšlenky mé zlé,
pokaždé vyhání.

Jsi bytost,
ve které oporu mám.
Každému pomůžeš,
nechceš ať je sám.

Kdyby bylo lidí,
jako Ty víc.
Na tomhle světě,
nechybělo by už snad nic.
Autor smoulinka, 02.11.2007
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí