Důkaz lásky

Důkaz lásky

Anotace: Kdo by chtěl víc???

Zdává se mi o tvém těle
Jak si spolu hrajem směle
Jak mě líbáš, šimráš vlásky
Nechci jiný důkaz lásky
Stačí mi jen, že jsi při mě
Ať už v létě, nebo v zimě
Že mě chráníš před vším zlým
A chceš býti pouze mým!!
Autor Castiza, 02.11.2007
Přečteno 628x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí