Pomalý sprinter

Pomalý sprinter

Anotace: láska je závod na dlouhou trať :(

Bohužel ani do tří let
nedoběhl jsem do cíle:
nechce mě žádná milá dívčina,
jež si na své hebké rty líčí nach.

Možná jsem zaspal startovní výstřel
a ostatní měli příliš dobrý start.
Příště bych měl nejspíš jednat bystře,
a hlavně se neřídit osudem z kart.

Stále se motám na štěrku mezi bílými pruhy,
zatímco již všichni roztrhli v cíli pevné stuhy.
Za soupeři zaostávám trochu hodně
a jen čekám, až ji amor šípem bodne.

Pak snad výhru na dosah budu mít
a nebudu muset běhat sám jen stále dokola.
Teď zatím zbývá touhu utlumit
a čekat, až nejen senem naplní se stodola.
Autor j.i.ř.í.k, 02.11.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přidávám se, taky se mi to líbí a taky to mám tak :-) zvláštní, že když se jedná o skutečný běh - bývám první...

02.11.2007 14:45:00 | jitaaa

Líbí se mi myšlenka se startovní čárou, závodem apod. Pěkné

02.11.2007 11:56:00 | Me.lou.ne.ček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí