Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Jak bolí nešťastná láska???A zlomené srdce???

Zlomené srdce M.K.

1)Rozbila mi srdce,
na tisíc malých kousků,
rozprášila po kraji,
a pohodila z mostu.

2)Srdce zlomené přes koleno,
zdechle leží na zemi,
a moje nahé bílé tělo,
je skroušené zdá se mi.

3)Je ze mě jen vzpomínka,
duše beze smyslu bloudící,
sem jako černá hodinka,
v níž oči kdysi zářící.

4)Poslala mě z Karviné,
v pytli na odpadky,
snad v krabičce od sirek,
odkud není cesta zpátky.

5)Koupila mi jízdenku,
snad v ten večer páteční,
do utrpení a do temnot,
ten lístek nebyl zpáteční.

6)Zanechala ve mně,
jen prázdnotu a utrpení,
tvář zkřivenou bolestí,
nádobu bez naplnění.

7)Sem v kozelci svázaný,
bez možnosti mluvit,
zničený a bezbraný,
láska začíná mě studit.
Autor Migel, 02.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to úplna pecka..dostalo ma to...fakt super dielko...

04.11.2007 19:31:00 | maliska

no naštěstí jsem to psal a takhle cítil před nějakym časem tak jsem se již znova zrodil:=)

02.11.2007 14:53:00 | Migel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí