Pilot

Pilot

Anotace: vím, že není dobrá, že je kostrbatá, ale já to ze sebe potřebovala dostat...

Prázdnou náruč mám,
sama opět uléhám.
Ruce tápou ve stínu,
hledají,
koho chytit se nemají.

Není tu, kdo by srdce hřál,
kdo by krásné sny ti přál.
Tiše šeptáš básně své,
temnému pokoji,
němému příteli.

Nadechneš se štěstím,
v zápětí samotou se dusíš.
Zmizel,
ač tu nebyl,
do duše se hloubil.
Smutno je v zahradě snů,
nezpívá ti písničku,
marně hledáš hvězdičku.
Tu, na kterou ukázal,
na výlet tě mlčky zval.

Chci letět!
Slyšíš?
Vykašli se,
na hledání pilotního průkazu.
Vzpomeň si,
na krásu vesmírného úkazu.
Autor jitaaa, 02.11.2007
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, že není dobrá, možná je i kostrbatá, ale mně se moc líbí;-)

02.11.2007 14:37:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí