Nechci zapomenout

Nechci zapomenout

Anotace: když večer uléhám, bojím se že ráno už si nevzpomenu...ale víš, co se říká, kdo miloval - nezapomněl...nemusím se tedy bát...

Nohy nesou mě,
pomalu ale jistě,
k bráně času.
Vzpouzím se, jak mladé hříbě.
Ne.
Nechci tam.
Co hezkého je na zapomnění,
ve které se láska změní?

Já chci zase strachy zmírat,
tobě tiše zpívat.
Psát, jak ráda tě mám,
přání splním,
do očí hledím.
Nechci zapomenout.

Bude to vysvobození z bezmoci,
křičím tu na sebe hluše do noci.

Možná,
ale naděje je věčná,
jako ta slova,
horší je nemilovat,
než nebýt milován.
Zůstanu
a počkám.

Zavedu si kofeinovou infuzi,
přímo do srdce.
Už nikdy nesmím usnout,
do nevědomí vklouznout.
Bojím se,
že ráno tu nebudeš,
ty ani vzpomínka na tebe.
Autor jitaaa, 02.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

když večer uléhám, bojím se že ráno už si nevzpomenu...

...tak přesně tohohle se občas taky bojim...že zapomenu,a nic si nebudu pamatovat...je to tak absurdní,ale při zamyšlení nad tím vším,to tak bolí...
jinak moc krásná básnička =o* moc hezky vyjádřené...dokonalost =o)

03.11.2007 12:32:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí