For ever yours ,,na druhou"

For ever yours ,,na druhou"

Anotace: navždy tvá...ale třeba to časem konečně přejde...MAYBE :o(

Zářící slunce a vítr ve větvích,
hluboké oči a Tvůj smích.
Vzbuzený cit,co dávno zas spí,
upřené pohledy a pak Tvé rty.
A prsty s mozoly,co tváře pohladí,
tony dvou kytar,co spolu neladí.
Den co střídá noc,a noc co se střídá s dnem,
obrovské srdce a Ty a já v něm.
V těle spalující žár,ze rtů horký dech,
pod proudem citů,v oblacích,na křídlech.
To je ten sen,co si budu dál snít,
protože TEBE LÁSKO už znova nemůžu mít.

A stejně je pravda,co jsem Ti slíbila,
i když mi to kde kdo zazlívá,
ta moje slova tehdy zněla...
NAVŽDY TVÁ
Autor Michelll, 02.11.2007
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Annnie, lupínek, xavian, Bůchví..., MishaX
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,plné hlubokých citů. Mám pocit,jako bych četla své vlastní myšlenky, ale tebou nádherně zformované do veršů.

03.11.2007 14:51:00 | lupínek

hezké

03.11.2007 10:27:00 | Me.lou.ne.ček

Upřímná... a dobře napsaná.

02.11.2007 19:25:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí