nevěsta prodaná...

nevěsta prodaná...

Anotace: Provdaná.. ano provdaná

prodaná... jak nevěsta provdaná.
nechtěná... Jak mrtvola zazděná.
bolestná...jak pravda beze sna.
lživá,... tak to bývá.
ukrytá... jak bolest nesmytá.
ponurá... do rána skomírá.
ztracená... noc znavená.
políbená... krása bez věna.
ukrytá... slova ve skále vyrytá.
odmítá... dál a dál vzpomínký promítá.
rváčská... bolí to moc, včera, dneska...

bolí to pořád... dál a dál
Autor Vell, 02.11.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí