!?!

!?!

Anotace: ......

Vždyť ty ani skoro nevíš moje celé jméno
naše noční toulání už je zapomněno.
Ve dne spím a v noci tečou mi slzy,
až v noci si uvědomuji jak moc mě vše mrzí.
Mrzí mě že neumím ti dát to, co by sis přál
a mrzí mě to, že neumím přijmout to, co tys mi dal.
Chtěla bych zase usínat po boku tvém,
chtěla bych mít krásný vztah a ne se trápit v něm.
Chtěla bych se vznášet vysoko nad zemí,
usnout...a ať se prosím nějaký hezký sen zdá se mi.
Nočních můr už bylo dost,
vždycky přišly jako nezvaný host.
Hlava už se zase zklání nad ta známá místa,
kde proudy slz jsou věc víc než jistá.
Chci jen abys věděl, že miluju tě den ode snad víc a víc
a chci abys veděl, že už s tím nehodlám dělat vůbec nic...
Autor Janica, 02.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí