Co bych byl bez tebe?

Co bych byl bez tebe?

Anotace: Co bych byl bez lásky...

Co bych byl bez tebe?
Snad loď bez přístavu,
jež brázdí vrásky mořských pěn,
byl bych jen tváří bez úsměvu,
ve tmě ztraceným paprskem,
jenž psal by do hladiny dní,
že hledá spásu,svítání,
jež vyvede ho z objetí
tmy a osamění...
Byl bych ptáček v zajetí,
jenž čeká smilování.

Chce zlíbat zas oblaka bílá
svým hedvábným peřím,
jsi hvězda,jež mě zachránila,
jsi spása,v kterou věřím.

S tebou jsem zase křídla vzpjal,
zmizela,když jsem tě objímal.
Nemám už kam bych letěl dál,
našel jsem,co jsem postrádal
-lásku a něhu a světlo ve tmě,
teď já jsem tu pro tebe a ty pro mě.
Autor Akrij8, 02.11.2007
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, mamina, Zirka, Lůca K., xavian
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

10.02.2024 07:20:20 | mkinka

Moc vám děkuji za milé komentáře.Těší mě,že se vám líbí.

03.11.2007 18:26:00 | Akrij8

krása .. moc

02.11.2007 22:17:00 | mamina

Nádhera,vážně je tu úžasný :o)

02.11.2007 20:21:00 | Zirka

Lásko, jestli tohle někdy budeš číst, věz, že mi vzal slova z úst!

02.11.2007 19:49:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí