Věčný plavec

Věčný plavec

Anotace: tak samozřejmě se skrytým významem... nebrouzdám někde u jadranu:o)

Nevěděla jsem a dosud nevím.
Nemohla jsem si vybrat.
Váhala mezi dvěma břehy...
(přitom jeden byl jak druhý...)

Plavala tam a zase zpátky...
Přitom jsem nikdy neměla výdrž.
Břehy teď zmizely.
Z mých očí... k nedohlednu...
(V srdci však stále...)

A já?
Jsem věčný plavec.
/Bez ostrova naděje v zorném poli/
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, xavian, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by to most /přes Rubikon?/

04.11.2007 15:04:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí