už nee

už nee

Anotace: netrap mě.. ničíš mě..

koukám na tvojí fotku,
ty tvoje hnědé oči,
krásně blonďaté vlasy,
proč opustila jsi naší lásku,

měkká postel,
puntikatý polštář,
ležíš tam sama,
možná vedle i ten lhář,

vidím tě ve snech,
bud drží tě klec,
nebo lháře kec,
hned vedle tebe bych si lech,

proč mě ale nezdravíš,
když to víš,
že mě jedině ty zajímáš,
proč už mě nevěříš,

trápíš mě tím,
vidám tě čím dál mín,
na zemi leží ten klíč,
proč ho nezvedneš a nedržíš,
Autor March, 02.11.2007
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Aluna, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( já vůbec nevím, co na to napsat ale něco sem napsat chtěla:( "Je mi to strašně líto ale přeji si aby jsi se usmál..."

06.12.2007 17:50:00 | Mispul

moc smutné,přeji ti nějakou velkou krásnou pravou lásku.

04.11.2007 20:39:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí