Noční procházka

Noční procházka

Anotace: ...

Dvě oči jako studánka,
patří jen Tobě.
Tak jako dvě hrdličky,
tisknem se lásko k sobě.

V parku na lavičce,
při hvězdičkách.
Dlouhý a něžný polibek,
z lásky mi dáš.

Měsíc na cestu,
v dálce nám svítí.
Na velké louce,
natrhals mi kvítí.

Za ranního březku,
při svítání.
Oddáme se spolu,
v krásné milování.
Autor smoulinka, 03.11.2007
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: muškát, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké, takhle se vyznat...

07.11.2007 00:35:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí