Největší štěstí.

Největší štěstí.

Anotace: To je mé největší štěstí...

Ty jsi mé slunce,
ty jsi mé svítání,
tvé něžné ruce,
když padnou mi do dlaní,
tak objímám celý svět,
jsi můj divukrásný květ.

Když prvně jsem tvé oči zřel,
jak v moři jsem v nich utápěl
své oči,srdce,duši svou
ve věčou lásku spoutanou.
Tvé oči jsou moře za rozbřesku,
jsou spřadeny ze snů a hvězdného lesku.

Jsi krásná jako moře hvězdné,
tak rád hladívám ruce tvé,
které jsou jak květy něžné
a také jsou tak voňavé.
Tak rád vpíjím nektar tvých přeněžných úst,
tvá hřejivá láska dává mi vzrůst
tak jako slunce květinám,
mé největší štěstí je,že tě mám.
Autor Akrij8, 03.11.2007
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, klajusenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ano, štěstí je láska.

10.02.2024 07:19:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí