Miluji....

Miluji....

Anotace: ...miluji Tě celého...

Miluji, když se mě dotýkáš
Miluji, když se na mě usmíváš
Miluji Tvůj sametový hlas
Miluji s Tebou ten krásný čas
Miluji když jsi se mnou
Miluji Tvou tvář jemnou
Miluji Tvou pusinku sladkou
Miluji tu Tvou kůži hladkou
Miluji Tvé pomněnkové oči
Miluji, když se mi z Tebe hlava točí
Miluji Tvé celé tělo
Miluji ho a i mé by ho zase chtělo
Miluji Tvá něžná vyznání
Miluji k Tvým hříchům přiznání
Miluji jen vedle Tebe sedět
Miluji jen tak do očí Ti hledět
Miluji to, že existuješ
a věřím, že i Ty mě miluješ...
Autor estrellita, 03.11.2007
Přečteno 643x
Tipy 5
Poslední tipující: Bean, Varda, on_my_mind, Janul-ka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

milovat umis zda se..
prý prospívá to postavě i kráse :o)

15.04.2008 20:05:00 | Bean

Pekna

04.11.2007 10:27:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí