S Tebou

S Tebou

Anotace: Láska není pozemská záležitost...je to něco víc, víc než dokážu jen říct...

S Tebou

S Tebou je každej den jako malej zázrak
S Tebou se nenudím, neznám bolest...ani náznak
Vedle Tebe dokážu vše i to co normální zdá se být
I nereálné správným úsudkem dá se obhájit
V Tvé přítomnosti chci bdít i spát
Hladit Tě, líbat...milovat
Strážit Tvé sny, s Tvými myšlenkami si chci hrát
Chránit Tě, nenechat Ti nikým ubližovat

Po Tvém boku stát chci s láskou, něhou i pokorou
Nechci být už s nikým jiným, chci být jen Tvou věrnou ženou
Víš že jeden polibek přenese nás v cizí zem
Mezi světy, mimo dostupné reality
Jeden jediný dotek změní celý svět
Chci ho s Tebou obletět, ne jen jednou tam a zpět
Toť vyznání mé k Tobě upřímné a vroucné

Zároveň motlitbou se verše mohou stát
Děkuji Andělům, Bohu i Tobě
Za to, že Ti své srdce mohu dát.
Autor Kozlík Matěj, 03.11.2007
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí