Cesta ke štěstí

Cesta ke štěstí

Anotace: V čem je skutečné štěstí? Být nablízku tomu,koho milujeme...

Znám tvůj smích i pláč,
perly žalu na řasách
než skanou ti do klína,
znám tvůj smích i pláč,
tvůj úsměv v temnotách
-jím jitro začíná.

Jsi kouzelná třpytná hvězda,
růžové svítání,
jež probdělé slunce vydá
zemi do dlaní.

Vše svazuje něžně do krásy
provázky stříbřitých vlásků,
jak zlatavé obilné klasy,
ty rozséváš něhu a lásku.

Znám tvůj pláč i smích,
mys myšlenek tvých
i zátoku tvého srdce
a ostrov něhy-tvoje ruce.

Znám slunce východ ve tvé tváři,
ve tvé mysli čtu jak v kalendáři,
znám tvé touhy,sny,tvá přání
od svítání do svítání.

Znám tě jako sebe sám,
jsi kontinent,z nějž odkrývám
hradby a závoje spletené z tajností,
ty jsi má cesta vedoucí ke štěstí.
Autor Akrij8, 04.11.2007
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, souhlasím...štěstí je v souznění s druhou polovičkou..milovanou..

06.08.2009 16:23:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí