Růže

Růže

Anotace: Jak jen to říct ?

Uvadá ta rudá růže, co jsi mi dal.
Možná proto, že chce ti říct, že nevím, jak dál.

Sdělit by ti asi chtěla, že nejsi jediný, koho v srdci mám,
že nejsi jediný, s kým tak dobře se znám.

Ta rudá růže asi celou pravdu zná.
Možná ví, o kom se mi v noci zdá.

Nezlob se, ale s ním jsem sama sebou.
S ním mám to, co nikdy neměla jsem s tebou.
Autor Lůca K., 04.11.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí