Koně se prý také střílejí..

Koně se prý také střílejí..

Anotace: ..přemíra koníčků někdy škodí...:)

Včera sis zase kupovala koně
Proč nekoupíš si taky mně
Visel bych u tebe v klidu na stěně
A tvářil bych se náramně

Tím koněm myslím já tvoje záliby
Máš už jich spoustu - plnou stáj
Hraješ si a nevidíš mé pochyby
Měníš tím k lepšímu náš ráj...?

Neměl bych vlastně nic proti tomu stádu
Kdybych i já moh' si s Tebou hrát
Však dobře obrněna jsi proti vpádu
Po všech těch koních chceš už jen spát...

Vědět dej, až budeš mít dostihy
Já sám za sebe závodit budu
Má prohra se zapíše do knihy
Lásku jsme už ztratili…
Teď ještě zabít nudu...
Autor kastaNET, 04.11.2007
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: vapiti, janewe, ona, Psavec, Pišák, Loudilka, lupínek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vseho moc skodi - to plati asi vsude :)

27.11.2007 15:45:00 | janewe

Koukám, že se nakonec taky nenudíš a píšeš básničky ;-)

06.11.2007 10:02:00 | ona

Najdi si jinou ať se nenudíš.

04.11.2007 18:21:00 | Psavec

To znám, jednoho takového koníčkáře mám doma...

04.11.2007 17:06:00 | Pišák

Líbí se mi moc!!!(jako kůň se nedokáže tvářit nikdo!)

04.11.2007 16:39:00 | lupínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí